Dluhová poradna Kladno – nekažte si život s exekutory!


Image

Dovolte, abychom Vám představili Dluhovou poradnu Kladno. Pomáháme lidem, kteří se zadlužili a nezvládají splácet. Poskytujeme veškeré služby týkající se soudního oddlužení.

  • Insolvence = Osobní bankrot

Oddlužení je šance pro tisíce zadlužených klientů, kteří se ocitli v bludném kruhu půjček, úvěrů a exekucí. Poskytujeme veškerou poradenskou, administrativní a právní pomoc při oddlužení – osobním bankrotu – dle Insolvenčního zákona, který umožňuje snížení Vašich dluhů až o 70%. Pro klienta, který již není schopen splácet své závazky, připravíme Insolvenční návrh a provedeme ho celým procesem až k Usnesení o schválení oddlužení. Díky naší odborné pomoci klienti projdou celým procesem bez chyb a nedochází k zamítnutí návrhu.

  • Bezplatné Poradenství

Pro klienty, kteří se potřebují jen informovat, jak se zbavit dluhů, je tu BEZPLATNÉ PORADENSTVÍ.  ROVNĚŽ uzavření smlouvy NENÍ spojeno se žádnými  PLATBAMI PŘEDEM ani se žádným tzv. „administrativním poplatkem“!

Pište (sem přes formulář  pod odkazem „napište nám“ nebo na mail:

dluhova.poradna01@gmail.com), volejte (i prozvánějte) nebo pošlete sms na tel.:

775 787 234  – ozveme se každému…

 

dluhovaporadnakladno se představuje:

Pomáháme lidem, kteří se zadlužili a nezvládají splácet, dluhy jim přerůstají přes hlavu. Poskytujeme veškeré služby týkající se soudního oddlužení. Právní servis. Konzultace v poradně je zdarma. Každý dluh má řešení! Ale je třeba se konečně odhodlat a přenechat své starosti nám.
Příspěvek byl publikován v rubrice Exekutoři, Příspěvky vlastní i převzaté se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Jedna reakce na Dluhová poradna Kladno – nekažte si život s exekutory!

  1. Michaela Růžičková napsal:

    Dobrý den chci se zeptat vzala jsem sinebankovni půjčku bohužel půjčku nezvládají splácet a půjčka už byla předána exekuční firmě a nejde se domluvit na splacení termín mám na zaplacení do zitra ale jsem nohuzel na mateřské dovolené a nemám 16000 na zaplacení můžete mi poradit zda je nějaké řešení děkuji Ruzickova

Co Vy na to? Podělte se o svou zkušenost, názor.