O nás


DP_logo

Dovolte, abychom Vám představili  DLUHOVOU PORADNU KLADNO.

Naším cílem, který naplňujeme již   6. rokem, je  profesionální, individuální a otevřený přístup ke každému klientovi, který vyhledá naši PORADNU a potřebuje od nás pomoc. Pomáháme lidem, kteří se zadlužili a nezvládají splácet. Hrozí jim exekuce, případně už exekuce postihla jejich mzdu, majetek, nemovitost. Poskytujeme veškeré služby týkající se soudního oddlužení (insolvence = osobní bankrot). 

DLUHOVÁ PORADNA KLADNO je tu pro lidi, kteří se ocitli ve finanční tísni, procházejí složitou životní etapou a nezvládají plnit své finanční závazky. Pro ty je tu  naše odborná péče. NIKOMU NIC NEVNUCUJEME – MY jen UMÍME PORADIT A POMOCI. Naši klienti si s úspěchem snížili své závazky až o 70% díky soudnímu oddlužení, kterým je provedeme, ZPRACUJEME za ně NÁVRH NA POVOLENÍ ODDLUŽENÍ a  jsme s nimi až do úplného konce, tedy až do vydání Usnesení, kdy soud povolí a následně schválí  oddlužení formou splátkového kalendáře. 

Samozřejmostí je u nás individuální přístup ke každému Vašemu  problému. Svěřte se do rukou profesionálů, kteří mají za sebou ÚSPĚŠNÉ výsledky, které Vám mohou na první schůzce doložit.

Dojednat si schůzku a přijít do  DLUHOVÉ PORADNY KLADNO vás nic nestojí – poradenství poskytujeme ZDARMA!

Najdete nás na adrese: Váňova 3180, Kladno

(bud. České pojišťovny, 6.patro, č.dv. 605)

Co Vy na to? Podělte se o svou zkušenost, názor.